Prijem, pa šut iz koljena koji se ne brani: Dobija li Zenica novog Bolića?

Eurogol u pobjedi Čelika

Prijem, pa šut iz koljena koji se ne brani: Dobija li Zenica novog Bolića?

E. Ganibegović

NK Čelik jedan je od glavnih favorita za plasman u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Velikan iz Zenice trenutno s 19 bodova drži drugu poziciju u Drugoj ligi FBiH "Centar", dva boda iza Koline, te jedan ispred visočke Bosne.

Jučer je u okviru osmog kola Čelik protutnjao kroz Maglaj te savladao domaći Natron rezultatom 0:4 mnogo lakše nego što se očekivalo.

Strijelci za tim iz Zenice bili su Durmiš u dva navrata, te Međuseljac i Šijerkić, a posebno se izdvaja pogodak 19-godišnjeg Alija Međuseljca.

Mladi fudbaler Čelika primio je loptu i iz koljena odmah šutirao iskosa s lijeve strane i pogodio mrežu domaće ekipe na maestralan način.

Videozapis tog pogotka na svojoj Facebook stranici objavio je Čelik. Pogledajte kako je to izgledalo.

[facebook]https://www.facebook.com/nkcelik.ba/videos/2378079369009365/[/facebook]

Inače, ovo je već drugi sjajan pogodak Međuseljca u posljednja dva odigrana kola.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

U prošlom kolu Čelik je na Bilinom polju s minimalnih 1:0 savladao Famos iz Hrasnice, a Međuseljac je još jednim eurogolom donio pobjedu Zeničanima i nema sumnje da se radi o velikom potencijalu.

[facebook]https://www.facebook.com/nkcelik.ba/videos/1300580317345515/[/facebook]

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Convicts
Ostaje u Celiku,nema vise djaba igraca iz Zenice kao sto su saba i ostali odvodili u sporting i fortunu pljackasi Zenicki poznati a dobili funkcije u savezu unistavajuci Celik planski.
5 0
Prazina
Neka se kali još godinu dvije a onda u veći klub naravno
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi