Alihodžić: Nadamo se prolasku u finale

Željezničar protiv Slobode

Alihodžić: Nadamo se prolasku u finale

Kuglice su prilikom žrijebanja odlučile da će Željezničar u polufinalu Kupa BiH igrati protiv Slobode.

Ovaj okršaj se može okarakterisati kao finale prije finala, a komentar na sami žrijeb ispred FK Željezničar dao je sportski direktor kluba Haris Alihodžić. 

"Sigurno da nema pravila i da nije bitno gdje igramo prvo. Ostale su četiri najbolje ekipe u državi, tako da je u izvlačenju bilo sve moguće i opcije su otvorene. Očekuju nas dvije teške utakmice, a mi se nadamo prolasku u finale i izlasku na evropsku scenu", izjavio je Alihodžić.

Alihodžić smatra da prvi meč na Grbavici nije prednost. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Nema tu prednosti, kao što ne bi bilo da igramo i u Tuzli. Sastaju se dvije ponajbolje ekipe u državi i utakmica na Tušnju će riješiti sve", istakao je Alihodžić na kraju razgovora. 



Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi