Alispahić: Evropa? Rano je o tome pričati
Raduje ga što nije bilo odlazaka

Vezista Slobode za SportSport.ba

Alispahić: Evropa? Rano je o tome pričati

S. Mlaćo

Ekspedicija FK Sloboda jučer je stigla u Međugorje i već odradila dva treninga. Jučer su Tuzlaci imali lagan trening, dok je Zlatan Nalić već danas zadao žestok tempo.

Jasno je pokazao da se svaki nogometaš mora izboriti za svoje mjesto, te da na svakom treningu svi morati da daju maksimum. Mehmed Alispahić jedan je od iskusnijih u redovima Tuzlaka.

Za SportSport.ba je govorio pripremama u Međugorju, te očekivanjima od drugog dijela sezone.

"Došli smo da se pripremimo, uslovi su bolji nego u Tuzli. Ovdje su dobri uslovi i želimo se što bolje spremiti za nastavak sezone. Velika nam je prednost što smo ostali svi na okupu, a vjerovatno će biti novih igrača. Uprava radi taj dio posla, dok je na nama da se što bolje spremimo", kaže Alispahić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sloboda je polusezonu okončala na petom mjestu, te se u Tuzli potajno nadaju izlasku u Evropu.

"Rano je pričati o tome. Imamo dobar temelj, ali treba tu pojačanja. Zna se kako to ide, vidjet ćemo. Idemo korak po korak, pa ćemo vidjeti", jasan je iskusni vezista.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi