Ekspedicija FK Sloboda otputovala u Međugorje
Tuzlaći će prvo put Međugorja, a zatim Antalije

Tuzlaci će pripreme nastaviti u Hercegovini

Ekspedicija FK Sloboda otputovala u Međugorje

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

Ekspedicija FK Sloboda otputovala je u Međugorje gdje će obaviti drugi dio priprema za nastavak sezone.

Tuzlaci su jučer u prijateljskom meču poraženi od Zvijezde iz Gradačca 3:2, a na spisku Zlatana Nalića jutros se našlo jedno novo ime. Radi se o 19-godišnjem Urošu Ninkoviću koji je proteklu polusezone proveo u Kozari iz Gradiške.

Kao što je SportSport.ba najavio, Nalić je već ranije odredio spisak od 28 nogometaša. To su: Muminović, Vukliš, Čokorilo, Ivetić, Terzić, Beganović, Topuzović, Ignjatović, Adžem, Salihović, Hadžanović, Ćivić, Alispahić, Pršeš, Husejinović, Baraban, Vidović, Zukić, Smajić, Livančić, Pirić, A. Hodžić, Todorović, Salkić, D. Hodžić, Musić, Maksimović i Omerović.

Crveno–crni će u Međugorju odigrati dva meča. Prvi je 21. januara protiv FK Željezničara, a dva dana kasnije Tuzlaci bi trebali odmjeriti snage sa Igmanom iz Konjica, članom Prve lige FBiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Završni dio priprema FK Sloboda će obaviti u Antaliji (Turska).

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VladaFBIH
Kakve je ovo stala, kakvi su ovo uslovi ljudi dragi ?
1 6
goofy
Zasto se ide u medjugorje? Zasto se nepripremaju n Mackovcu ili Muskoj vodi? Zasto ne Ajdinovici?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi