Nalić "ganjao" igrače po terenu
Trener Slobode žustro je vodio prvi jači trening svojih igrača u Međugorju

Pripreme FK Sloboda u Međugorju

Nalić "ganjao" igrače po terenu

Fudbaleri tuzlanske Slobode od jučer se pripremaju u Međugorju za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Utakmice će pokazati kako su fudbaleri radili na pripremama, ali subjektivni je dojam da će ih trener Zlatan Nalić pripremiti da grizu u svakoj utakmici.

Tako je naime izgledao prvi ozbiljniji trening u spotskom centru u Međugorju. Ekspedicija Slobode sinoć je stigla u hercegovački gradić, a jutros su fudbaleri prije treninga s loptom odradili i kraći trening u teretani.

Nalić je aktivno sudjelovao u svakoj vježbi, a bilo ga je zanimljivo vidjeti kako ganja svoje igrače po terenu, dodatno ih motivirajući da daju u svakom trenutku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vaša predstava o tome šta je pravilno, a šta nije ne zanima nikoga. Ako radite kako treba nećete imati vremena da previše pričate. Treba samo da se čuje zvuk lopte", davao je Nalić instrukcije igračima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan tz
skini japu azire najstore mwdju stativama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi