Alispahić i Selimović za kormilom Radnika

Tim iz Donjeg Vakufa želi titulu prvaka

Alispahić i Selimović za kormilom Radnika

S. Mlaćo

FK Radnik iz Donjeg Vakufa u narednoj sezoni će se takmičiti u 1. ligi NS SBK/KSB.

 Naime, Radnik nije izborio opstanak u Drugoj ligi Zapad, ali to čelnike kluba nije pokolebalo da krenu u novi projekat stvaranja zdravog kluba sa velikim planovima za budućnosti.

Za šefa struke imenovan je nekadašnji kapiten NK Iskra Haris Alispahić, dok će njegova desna ruka biti Vernes Selimović, poznato lice sa bh. terena. Selimović je nosio dres Čelika, Željezničara, Metalleghea, Iskre, Zrinjskog, a sada se odlučio okušati u trenerskim vodama.

Alispahić je sa velikim uspjehom vodio juniore Iskre, te se posebno ističe njegov kvalitetan rad sa mladim igračima, a upravo mladi igrači će biti okosnica novog tima FK Radnik.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Cilj Radnika će biti proizvodnja mladih igrača, te osvajanje prvog mjesta i povratak u Drugu ligu Zapad.

Vrijedi svakako istaći i Enesa Džihana (sportski direkor), te Jasmina Ratkušića (predsjednik), kao i članove Uprave Mehrudina Švagu, Mirsada Habiba i Almira Kilima Jaru, koji čine sve napore da stručni štab i nogometaši imaju kvalietne uslove za rad i ostvare zacrtane planove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi