Vernes Selimović se vratio iz Austrije, karijeru nastavlja u BiH?

Iskusni ofanzivac u potrazi za klubom

Vernes Selimović se vratio iz Austrije, karijeru nastavlja u BiH?

S. Mlaćo

Iskusnog Vernesa Selimovića (34) mogli bi u drugom dijelu sezone gledati na bosanskohercegovačkim nogometnim terenima. Naime, Selimović se vratio iz Austrije gdje je proveo proteklih šest mjeseci u jednom niželigašu, ali se odlučio za povratak u BiH.

Trenutno odmara u svom Donjem Vakufu, te vjeruje da će vrlo brzo pronaći klub u našoj zemlji. Već je uspostavio kontakte sa nekoliko klubova u BiH, a sve će biti poznato u narednim danima.

Selimović je u BiH posljednji angažman imao u redovima NK Vitez, a nastupao je i za NK Metalleghe BSI, Čelik, Željezničar, Zrinjski i Jedinstvo.

Čak tri puta je osvajao titulu prvaka BiH, dva puta sa Željezničarom i jednom sa Zrinjskim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi