6

Komentari (6)

user1583752673
Koja drama, bravo Alisson!
Ade1987
Kao navijač MU sve čestitke Alissonu drago mi je zbog njega jer ove godine je osto bez oca, a ovaj portal ss.ba mi nikad neće biti jasan kad tamo neka fujdara prne odmah objavite a i to pišete o tome svake minute a kad se desi ovako nešto veliko u svijetu sporta vama treba 30 minuta da napišete. Gledajući utakmicu Liverpool je bio bolji ali svaki duel gdje bilo 50/50 je sviro sa njih i ovo nije samo u slučaju Liverpoola tako je suđenje za sve ekipe iz vrha engleskog fudbala sto nije nikako dobro jer fudbal gubi, go koji je poništen WB je sviran jedoj od ekipa iz vrha nemogu samo da se sjetim dali je Arsenalu ili nekoj drugoj ekipi
BaboBih
Svaka cast za skok i majstorski zabio, ali brate ponisti gol od WBA bez razloga
Ade1987
Samo sto taj pravilnik ne važi za sve
BaboBih
@John******2 Skini ti malo liverpool cvike pa pogledaj opet, ono ako je ometanje golmana onda se svaki korner treba ponistiti.. ono je poklon i nista drugo jer su Liverpool..
BaboBih
@Ade1987 eh bas to.. mislim meni je drago da je Liverpool pobijedio ako cu iskreno.. ali srcu na ruku ono nema pojma o ometnji golmana. I tu i jeste problem sa VARom.. opet tu na kraju krajeva sudija odlucuje i odluke u istim situacijama nisu iste.. mozemo samo pogledati igranje rukom u 16.. neko moze kosarke igrati, a neko ako noktom dira penal..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.