Alisson će ostati ukoliko Roma ispuni njegove uslove

Brazilac ima dosta ponuda

Alisson će ostati ukoliko Roma ispuni njegove uslove

Endin Čaušević

Ove sezona u dosadašnjem dijelu donijela nam je mnogo uzbuđenja i igrača koji su blistavim partijama na sebe skrenuli pažnju mnogih evropskih velikana.

Jedan od njih je i brazilski golman Alisson Becker koji fenomenalno brani u Romi. Alisson je na najbolji način iskoristio priliku na početku sezone i učvrstio svoje mjesto u ekipi Rome, ali i reprezentacije Brazila fenomenalnim odbranama.

Alisson je svojim igrama privukao interes mnogih klubova, ali u Romi su odlični da ga zadrže koliko god budu mogli. Ni Brazilac nema ništa protiv ostanka na Olimpicu i potpisivanja novog ugovora, ali je postavio nekoliko uslova za čelnike Vučice ukoliko žele da ostane.

Naime, Alisson će pristati da produži ugovor do ljeta 2021. godine, ali uz uslove da mu godišnja plata bude povećana na četiri miliona eura, te da u ugovoru ima klauzulu da može napustiti klub na kraju naredne sezone ukoliko dođe ponuda koja će zadovoljiti njegove i Romine ukuse.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi