Džeko je Milanov san za narednu sezonu
Dijamant se ponovo povezuje sa prelaskom na San Siro (Foto: EPA)

Ponovo u planovima Rossonera

Džeko je Milanov san za narednu sezonu

Midhat Šljivak

Ekipa Milana za narednu sezonu ponovo ima velike planove.

Iako su prošlog ljeta kupovinom posve novog tima najavili velike stvari, kvalitet dovedenih igrača ipak nije vrhunski, pa je tim trenutno na petom mjestu tabele, dok se rukovodstvo tima suočava sa financijskim problemima.

Ipak, usprkos svemu Rossoneri prave spisak pojačanja za narednu sezonu, a glavna meta će im ponovo biti kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko.

Bh. napadač igra u vrhunskoj formi u Romi. Interes za njegovim uslugama ja zaista veliki, a Milan će pokušati da ga angažuje za narednu sezonu.

Rossoneri odavno sanjaju Edina. Sada će ponovo pokušati da ga dovedu kako bi mladi Patrick Cutrone mogao sazrijevati uz jednog istinskog strijelca.

Pored Džeke tim sa San Sira bi rado u svojim redovima vidio i još nekoliko veoma dobrih fudbalera. Želje su Jose Maria Callejon, Jack Wilshere i Rodrigo De Paul, pa bismo Rossonere ponovo mogli gledati sa mnoštvom novih igrača naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tim Gennara Gattusa još uvijek je u borbi za Ligu prvaka, a ako se tamo plasiraju, sigurno je da će interes za dresom Milana znatno porasti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

korisnicko ime
Koji Milan? Ubice ga Amra.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi