Alisson počeo pregovore o velikom transferu

Ponuda će iznositi 70 miliona eura

Alisson počeo pregovore o velikom transferu

Midhat Šljivak

Golman Rome Alisson ove sezone je bez dileme jedan od najboljih čuvara mreže na svijetu.

Čudesnim odbranama 25-godišnji Brazilac je donio veliki broj bodova rimskom timu, a sjajni nastupi nisu prošli nezapaženo.

Evropski velikani pokazali su interes za dovođenje Alissona, a navodno je sa njim pregovore počeo madridski Real.

Kraljevi žele da zamijene Keylora Navasa ovog ljeta. Vjeruju kako je sjajni Brazilac idealno višegodišnje rješenje za njihov gol već su počeli pregovore sa agentima Rominog fudbalera.

U slučaju da se odluči za prodaju, Vučica bi za usluge brazilskog golmana mogla inkasirati čak 70 miliona eura, što je cifra koja bi Alissona postavila za najskupljeg golmana svih vremena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li će do transfera na kraju doći, ostaje da se vidi, ali sigurno je da bi Real dobio mnogo angažovanjem fantastičnog Brazilca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi