Allardyce: Ja uživam, neka se drugi treneri muče

Neće da se vrati u Premier ligu

Allardyce: Ja uživam, neka se drugi treneri muče

Crystal Palace je jučer otpustio holandskog stručnjaka Franka de Boera, koji je na klupi ovog kluba 'preživio' samo četiri utakmice u Premier ligi.

De Boer je sa Crystal Palaceom katastrofalno otvorio sezonu i upisao je sva četiri poraza uz gol razliku 0:7, što je zaista bio dobar povod čelnicima kluba da mu uruče otkaz.

Crystal Palace već traga za novim trenerom, a engleski mediji navode da je najozbiljniji kandidat da naslijedi Franka De Boera bivši menadžer ovog kluba Sam Allardyce.

Međutim, Allardyce je odbacio tu mogućnost i to uz vrlo zanimljiv komentar.  

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Špekulacije se ne mogu zaustaviti, ali već sam poručio predsjedniku Steveu Parishu da nisam zainteresovan za taj posao. Donio sam odluku da se na neko vrijeme povučem iz fudbala. U ovom trenutku uživam u životu, ali uživam i gledajući sve ostale kako se muče s pritiscima koje nosi Premier liga", rekao je Allardyce.

Sam Allardyce je u bogatoj trenerskoj karijeri vodio Newcastle, Blackburn, West Ham, Sunderland i Crystal Palace, a kratko je bio i selektor Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi