Allardyce odlučio napustiti Crystal Palace
Foto: EPA

Čeka se službena potvrda

Allardyce odlučio napustiti Crystal Palace

Crystal Palace u potrazi je za novim menadžerom, javljaju engleski mediji.

Naime, sadašnji menadžer londonskog kluba Sam Allardyce je navodno donio odluku da podnese ostavku, a kao glavni razlog se navodi sukob mišljenja. 

U Crystal Palaceu su, kako se navodi, procijenili kako nije potreban veći budžet klubu za ljetni transferni rok, na čemu je Allardyce insistirao, pa je između dvije strane došlo do dogovora o prijevremenog raskidu saradnje. 

Očekuje se da će uskoro informaciju o prekidu saradnje potvrditi i Crystal Pallace, kao i sam Allardyce koji je na kormilo ovog kluba stigao prije pet mjeseci. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Allardyce je u Engleskoj u prošlosti vodio Bolton, Sunderland, Newcastle, West Ham... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti