Allardyce prati Ibričića

Senijad navodno na meti Blackburna

Allardyce prati Ibričića

Adnan Beganović

Prema pisanju otočkih medija, tačnije londonskog dnevnog lista Mirrora, menadžer Blackburna Sam Allardyce, želi u zimskom prelaznom roku dovesti našeg fudbalskog reprezentativca i igrača Hajduka Senijada Ibričića.

Mirror navodi da će Allardyce pratiti Ibričića u naredne dvije utakmice naše reprezentacije protiv Portugala, a navodno su skauti Blackburna već gledali igrača Hajduka i dali zeleno svijetlo za transfer, no, menadžer engleskog kluba želi se sam uvjeriti u Ibričićeve kvalitete prije nego pošalje službenu ponudu na adresu hrvatskog prvoligaša.

Mirror navodi da će u zimskom prelaznom roku Blackburn najvjerovatnije prodati Pedersena i McCarthyja te da će u svoje redove dovesti neke nove igrače, a jedan od tih mogao bi biti i Ibričić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.