Allegri: Bit će veliko zadovoljstvo trenirati Ronalda

Jedva čeka početak sezone

Allegri: Bit će veliko zadovoljstvo trenirati Ronalda

Edmir Škorić

Trener Juventusa Massimiliano Allegri kaže kako Stara dama više neće dovoditi nove igrače.

Juve je doveo Cristiana Ronalda i Joaa Cancela, vratio se i Leonardo Bonucci, te je čini se sada kompletan tim kojeg vodi Allegri i s kojim želi novu titulu.

"Klub je uradio ono što je morao da uradi. Još potpisa? Već smo konkurentni i jedva čekam da počne sezona i da svi budu na okupu", rekao je Allegri.

"Bit će zadovoljstvo trenirati Ronalda, on je uz Messija najbolji na svijetu. S dolaskom Bonuccija, dobili smo pet igrača na dvije pozicije".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bit će teška sezona, tako da će nam svi biti potrebni. Neki mladi igrači su puno pokazali u SAD-u, tako da bi mogli dobiti prostor i u prvom timu", tvrdi Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi