Allegri četvrti put najbolji trener u Seriji A

Zasluženo priznanje

Allegri četvrti put najbolji trener u Seriji A

Trener Juventusa Masimiliano Allegri ponovo je izabran za najboljeg u Seriji A.

Italijanski fudbalski savez je još jednom izabrao Allegrija za najboljeg, a trener Juventusa je ovog puta slavio ispred Maurizija Sarrija i Simonea Inzaghija.

Naravno, Allegri je sasvim zasluženo dobio ovo priznanje obzirom da je sa svojim timom osvojio Seriju A te Kup Italije, a na kraju je osvojio 17 glasova, dok su njegovi konkurenti dobili po osam.

Juventus i ove sezone prikazuje nevjerovatno dobar fudbal u Seriji A, pa bi se vrlo lako moglo desiti da Allegri sljedeće godine u ovo vrijeme osvoji i peto priznanje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Svaka čast! Sa tobom je i naš Mire stasao u svjetskog igrača.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi