Svi pamte da je Higuain promašio penal, ali nisu primjetili razgovor Ronalda i Szczesnyja
Higuain je imao šansu da sa bijele tačke izjednači rezultat, ali su ga u tome zajedničkim snagama spriječili Ronaldo i Szczesny.

Detalj koji vam je možda promakao

Svi pamte da je Higuain promašio penal, ali nisu primjetili razgovor Ronalda i Szczesnyja

Fudbaleri Juventusa porazili su prije dva dana Milan sa 2:0 na San Siru u okviru 12. kola italijanske Serije A.

Susret će ostati upamćen po nekoliko detalja, a promašeni penal Gonazala Higuaina, pogodak Cristiana Ronalda ili crveni karton z Higuaina su samo neki od njih.

Još uvijek je friško sjećanje navijačima Milana na promašeni penal Higuaina kod rezultata 0:1, pa će im svakako biti vrlo zanimljivo vidjeti kako je ustvari poljski čuvar mreže Szczesny uspio da obrani taj jedanaesterac.

Iako naravno većina zasluge za odbranjeni penal ide upravo njemu, treba reći da je Szczesnyju pomogao njegov saigrač Cristiano Ronaldo koji je prije penala prišao svom golmanu i nešto mu šapnuo na uho.

Naravno, pretpostavlja se da je Ronaldo preporučio svom golmanu gdje da se baci kada Higuain bude šutirao, a Portugalac bi to mogao znati zbog toga što je svojevremeno dijelio svlačionicu sa Argentincem u Realu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, i Szczensy je svojevremeno bio član iste ekipe sa Higuainom, pa su on i Ronaldo zajedničkim snagama dobro procijenili gdje će napadač Milana šutirati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi