Allegri: I moji igrači su samo ljudi

Juve kiksao protiv SPAL-a

Allegri: I moji igrači su samo ljudi

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć nisu uspjeli na gostovanju savladali SPAL u meču 29. kola italijanske Serije A jer je ovaj meč iznenađujuće završen bez golova.

Juventus trenutno "bježi" Napoliju pet bodova na tabeli, no Napolitanci večeras igraju kući protiv Genove i mogu ponovo smanjiti prednost na svega sva boda. Jasno je da u Staroj dami nisu očekivali ovakav kiks, a nakon meča trener Juventusa, Max Allegri, izjavio je da ne može biti ljut na svoje igrače.

"Nisam ljut ili razočaran, ne mogu to biti nakon svega što su uradili. SPAL je odigrao veoma borben meč i moramo im čestitati na tome. Nismo bili dovoljno u igri i fokusirani na ovu utakmicu i zbog toga se desilo sve ovo. I mi smo samo ljudi", rekao je Allegri, te dodao:

"Na čelu Serije A smo, igramo u četvrtfinalu Lige prvaka i finalu Kupa Italije. Mora se desiti nekad da igračima fali fokusa i energije kao što je to bilo večeras. Kao što sam rekao i moji igrači su samo ljudi".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi