Allegri i Ramos se derali jedan na drugog: Trener Juventusa otkrio detalje

Situacija koja je privukla pažnju

Allegri i Ramos se derali jedan na drugog: Trener Juventusa otkrio detalje

Trener Juventusa Masimiliano Allegri potpuno je pogubio živce nakon dosuđenog penala protiv njegove ekipe u 93. minuti susreta na Santiago Bernabeu stadionu.

Juventus je imao produžetke u svojim rukama sve do 93. minute, ali tada je sve pokvario glavni sudac Michael Oliver koji je dosudio penal za Real. Mnogi smatraju da to nije trebao svirati u takvom trenutku i tim okolnostima, a jedan od njih svakako je i Allegri.

On se u tom trenutku počeo svađati sa kapitenom Reala Sergiom Ramosom. Ramos je inače bio suspendovan za ovaj susret, ali je pred kraj meča sišao i blizu terena pratio dešavanja. Allegri i on su bili veoma ljuti i derali su se jedan na drugog, a mnoge zanima šta su govorili.

Nakon susreta Allegri je otkrio detalje: "Ramos je rekao da je to penal i rekao sam mu da je ista situacija bila u prvom meču za nas. Međutim, umjesto penala sudac je svirao kraj meča. Nije me razumio i više nije pričao", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bilo kako bilo, sve se na kraju završilo relativno mirno, a nakon meča je svakako bio zadovoljniji Ramos čiji tim je prošao u polufinale. Svemu dodajmo da će kapiten Reala vjerovatno biti suspendovan za prvi susret upravo zbog toga što je sišao na teren.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi