Allegri: Ibrahimović i Silva ne idu nigdje

Allegri: Ibrahimović i Silva ne idu nigdje

Midhat Šljivak

Trener Milana Massimilliano Allegri izjavio je za italijanske medije kako će Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva ostati u klubu i naredne sezone.

Brazilac Silva je povezivan sa Barcelonom, dok je Ibrahimović stalna tema u engleskim medijima kao potencijalno pojačanje prvaka Manchester Cityja.

 

Allegri je međutim odbio svaku mogućnost da ovi fudbaleri napuste Rossonere. 

 

"Predsjednik Berlusconi želi Milan zadržati na vrhu. Ibrahimović i Silva ne idu nigdje. Mogu još puno toga dati našem timu i ostaju u klubu sigurno. Jedine promjene u timu će biti na pozicijama gdje su nam  neki fudbaleri otišli", rekao je Allegri. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Milan je već potpisao dva pojačanja za novu sezonu. Novi članovi tima sa San Sira su Bakaye Traore i Ricardo Montolivo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.