Allegri izbrisao Twitter profil, pa se samo kratko vratio i poručio: "Pušite ga"

Šta se dešava treneru Juventusa

Allegri izbrisao Twitter profil, pa se samo kratko vratio i poručio: "Pušite ga"

E. Čaušević

Massimilianu Allegriju ne ide baš najbolje u posljednje vrijeme na klupi Juventusa i sve više se govori o tome da će napustiti klub.

Velike kritike Allegri je dobio od navijača Juventusa nakon poraza u Ligi prvaka protiv Atletico Madrida (2:0) i tako ugrozio borbu za titulu Stare dame što je glavni cilj ovog tima.

Već danima se u italijanskoj javnosti piše o tome da će Allegri sigurno napustiti Juve na kraju sezone, no da ne bi bilo čudno ni da se to desi nešto ranije.

Stara dama je u nedjelju u gostima pobijedila Napoli sa 2:1, a navodno Allegri je prije te utakmice htio dati otkaz. On je razgovarao s čelnicima Juventusa i navodno im je saopštio da više nema snaga da se bavi svim dešavanjima van terena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegriju je najviše zasmetalo što je dobio velike kritike od navijača na društvenim mrežama zbog čega je izbrisao Twitter i Instagram profile. No, sve je šokirao jučer kada se kratko vratio.

On je na Twitteru odlučio da odgovori kritičarima i šokira italijansku javnost. Allegri je samo kratko napisao "Pušite ga", a nakon nekoliko minuta ponovo je izbrisao Twitter nalog. Zaista nevjerovatno ponašanje trenera Juventusa koji čini se gubi lagano konce u ovom timu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuzlaak
kralj :D
0 1
Seva1956
JUVE ĆE IZBACITI ATLETIKO ! JUVE IDE DO FINALA ! ALEGRI JE FUDBALSKI FILOZOF ! PJANIĆ ĆE OSVOJITI LIGU PRVAKA O.G. !
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi