7

Komentari (7)

Lilica
Vječno drugi, borba za naslov, bla bla bla Na kraju se ispostavilo da taj trener koji je bio "toliko loš" ispada najbolji na kraju. Sad ne da se Juve bori za drugo mjesto u finalu lige prvaka, već se bori da bi uopće igrao u ligi prvaka, a borba za prvo mjesto u serii a je samo san dok je s ovim čovjekom bila itekako stvarna. Dobro došao Allegri!
emanuelmacron
a i bilo je glupo iskusnog trenera zamijeniti sa pocetnikom ali tako se stvaraju trenerska imena,Pirlo bez obzira sto nije nista ucinio ostace u vrhu.Inace talijanska liga je sada veoma losa zato i jeste Inter prvi sto je najgore ubjedljivo prvi,a u evropi nidje nikog pa su dobili priliku plasticni timovi kao sto je PSG za kojeg ja navijam.
dominquez77
Odlican strateg. Hitno treba Juventusu.
Zoilomas
AKO SE ON VRATI VRACA SE I PJANIC
Dzematlija
To bi bilo dobro
DanteDMC
Vratiti ga hitno, odličan trener.
Dasler
Allegri je možda jedini trener koji ih može izvući iz krize.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.