Allegri nakon meča hvalio Pjanića

Juventus poražen od Intera

Allegri nakon meča hvalio Pjanića

Fudbaleri Juventusa poraženi su danas u Milanu od Intera rezultatom 2:1.

Bio je ovo prvi ovosezonski poraz Juventusa, a njihov trener Massimiliano Allegri nakon meča poručio je da je njegovom timu trebalo više odlučnosti.

"Bila je to gruba, 'prljava', ali prava bitka. Trebalo nam je više odlučnosti, nismo bili dovoljno gladni da bi kući odnijeli pozitivan rezultat", rekao je Allegri.

On je pohvalio igru našeg veznjaka Miralema Pjanića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pjanić je odigrao inteligentno ispred odbrane. Lemina je u toj ulozi odigrao nekoliko dobrih utakmica, ali nemojte zaboraviti da je on prošle sezone odigrao samo devet utakmice, pa ne stavljajte preveliki pritisak na njega", rekao je Allegri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi