Allegri napravio promjene u sastavu Juventusa

Stara dama dočekuje Chievo

Allegri napravio promjene u sastavu Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras igraju na domaćem terenu protiv Chieva u okviru 31. kola Serije A.

Stara dama je u prošlom kolu remizirala na gostovanju protiv Napolija pa navijači Juventusa očekuju pobjedu u večerašnjem duelu protiv Chieva. Do početka meča ostalo je nešto više od pola sata, a oba trenera su objavila početne sastave.

Allegri je odlučio malo promijeniti sastav u odnosu na prošle utakmice. Miralem Pjanić će meč početi s klupe, a njegovo mjesto zauzeo je Sturaro. Također, malo iznenađenje je što je od prve minute na terenu Rugani, dok su na klupi ostali Chiellini i Bonucci. Ipak, jasno je da Allegri odmara nekoliko igrača za meč protiv Barcelone.

Juventus: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Rugani, Alex Sandro, Khedira, Marchisio, Cuadrado, Dybala, Sturaro, Higuain.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus klupa: Neto, Audero, Dani Alves, Chiellini, Bonucci, Benatia, Pjanić, Mattiello, Lemina, Asamoah, Rincon, Mandragora.

Chievo: Seculin, Cacciatore, Spolli, Cesar, Gobii, Radovanović, Hetemaj, Birsa, Pellisier, Meggorini.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije