Allegri: Ne želim da pričam o Pjaniću

Trener Juventusa bez komentara

Allegri: Ne želim da pričam o Pjaniću

Trener Juventusa Massimilliano Allegri je na jučerašnjoj press konferenciji uoči finala Kupa Italije protiv Milana dobio pitanje vezano za dolazak Miralema Pjanića u redove Stare dame, koje mu se nije pretjerano dopalo.

Allegri je odbio dati konkretan odgovor i samo je poručio da sada nije ni vrijeme ni mjesto za priču o tome.

"Izvinite, ali ne možete me sada pitati o Pjaniću. Sutra igramo finale Kupa, a ni prelazni rok još nije počeo. Ne želim pričati o transferima, posebno ne o Pjaniću i igračima koji igraju za naše rivale", rekao je Allegri, te dodao:

"Čeka nas finalni meč protiv Milana i pustite nas da razmišljamo samo o tome. Ima vremena da pričamo o transferima".

Trener Juventusa je ukratko najavio meč sa Milanom, koji će biti borba za novi trofej.

"Nije važno da li je u pitanju liga ili Kup, utakmice s Milanom su uvijek posebne. Igrat ćemo s najjačim timom, a u napadu će najvjerovatnije zaigrati Dybala i Mandžukić. Nadamo se osvajanju novog trofeja i novom slavlju".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Finale Kupa Itaije igra se večeras od 20:45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi