Allegri o preuzimanju Manchester Uniteda: Učim engleski...

Italijanski stručnjak

Allegri o preuzimanju Manchester Uniteda: Učim engleski...

Bivši strateg Milana i Juventusa Massimilliano Allegri dovodi se ovih dana u vezu sa preuzimanjem Manchester Uniteda. 

Allegri, koji je bez posla od kraja prošle sezone, ostao je zagonetan kada je za inostrane medije dao svoj komentar povodom ovih špekulacije. Nikome nije jasno šta je konkretno htio reći...

"Ne govorim engleski dobro, ali ga učim...", kazao je Allegri kada su ga novinari upitali o preuzimanju Uniteda.

Inače, United trenutno zauzima tek 12. poziciju u Premiershipu i gotovo je izvjesno da će Norvežanin Ole Gunnar Solskjaer uskoro dobiti otkaz, a upravo je Allegri pri kandidat za nasljednika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inostrani mediji prenose kako će Allegri sa sobom u Manchester dovesti i dvojicu igrača Stare dame i to Marija Mandžukića i Emrea Cana.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Jebivjetar
Ucio sam i ja engleski pa ne idem nigdje iz BiH
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi