Allegri odmara Buffona i Khediru protiv Pescare
Foto: EPA

Nisu prijavljeni za utakmicu

Allegri odmara Buffona i Khediru protiv Pescare

Juventus će u 32. kolu Serije A gostovati ekipi Pescare, a trener Stare dame Massimiliano Allegri je na današnjoj konferenciji za medije potvrdio da na toj utakmici neće izvesti baš najjači sastav.

U prilog tome ide činjenica da među prijavljenim igračima za predstojeću utakmicu nema Gianluigija Buffona, koji će za vikend odmarati, a njegovo mjesto među stativama će zauzeti Neto.

Kada je riječ o ostatku ekipe, moguće je da će Allegri praviti još neke promjene i da će od prve minute dati priliku Benatiji, Ruganiju, Rinconu ili Lemini, iako je za meč prijavio sve standardne igrače koji su sredinom sedmice razbili Barcelonu sa 3:0.

U timu Juventusa također neće biti ni Khedire, koji će biti pošteđen, te Bonuccija koji je suspendovan.

Allegri je otkrio i to da će u napadu sigurno zaigrati Dybala, Mandžukić i Higuain.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Utakmica Pescare i Juventusa igra se sutra s početkom u 15 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi