Trener Juventusa nakon remija u Amsterdamu

Allegri: Pjanić se nešto više mučio...

9

Komentari (9)

jogabonito
Pjanic,cini mi se,kad su utakmice malo zesce,gdje se igra cvrsce i sa puno duela,tu ne moze doci do izrazaja.U suprotnom,gdje laganica i gdje nema duela tu je jako dobar npr. protiv Empolija i tako tih ekipa.Nije dzaba I.Osim jos davno rekao da njemu i Ibisevicu fali sportska drskost
Seva1956
Mire je sinoć imao tkz ,,flastera'' (De Jong),koji mu nije dozvoljavao da primi loptu . Dodjeliće mu istog i u revanšu,pa se za to treba Alegri pripremiti. Ne sumnjam u to ,ALEGRI je fudbalski FILOZOF ! Gledaćemo našeg MIRETA sa "KLEMPOM" u rukama a b d.
Zoilomas
Najveca greska sto je danas bila je ta sto je Madzukic igro umjesto Dybale. Nista protiv hrvatskog strucnjaka ali u ovakvoj utakmici su potrebne kvalitete mladosti, ulaganja i dosta dokazivanja.
Seva1956
Ma kakav Dibala, fula od igrača.
Edin Merlin
Pa ti ga mučiš idiote glupi,ti sastavljaš tim i razradjuješ taktiku..! Debilu glupi !!!!!
mer12
Pjanic treba da igra poziciju koju je igrao i u Romi...
Syr
debil je bio i poslije Atletika u revansu? svi generali poslije bitke..svi fm strucnaci..doduse sa dzojstikom u ruci
Syr
Pjanic u Juventusu igra poziciju koju je igrap i Pirlo,..pozicija koja kao ovakva jedino u Italiji i postoji, a i sam je izjavio da se tu najbolje osjeca..tj prvo covjek poslije odbrane..i naravno da kao takav ima mnogo defanzivnih zadataka.
MirzaBarucic
Kakav idiot, PA TI SI POSTAVIO FORMACIJU IDIOTE.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.