Allegri postavio ultimatum Arsenalu

Dao im tri sedmice da razmisle

Allegri postavio ultimatum Arsenalu

Italijanski stručnjak Massimiliano Allegri u posljednje vrijeme se sve češće pominje o konteksu prelaska u Arsenal.

Navijači Arsenala zahtijevaju od svog kluba da na kraju sezone otpusti Arsena Wengera koji bilježi veoma loše rezultate u posljednje vrijeme, a engleski mediji prenose da bi njegov nasljednik trebao biti trener Juventusa, Allegri.

Veoma zanimljivo je da su inostrani mediji prenijeli informaciju da je Allegri dao neku vrstu ultimatuma Arsenalu, odnosno da im je poručio da imaju tri sedmice da razmisle žele li ga ili ne žele na klupi umjesto Wengera.

Podsjetimo da je Italijan nedavno navodno tražio povećanje plate u Juventusu, a mnogi su to protumačili kao mogućnost da i Allegri razmišlja o odlasku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Allegri trener Stare dame od 2014. godine, a prethodno je vodio Milan.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi