Allegri postavio uslov Unitedu: Može, ali odmah...
(Foto: EPA)

Traži posao u narednim sedmicama

Allegri postavio uslov Unitedu: Može, ali odmah...

M. Šljivak

Massimiliano Allegri postavio je zanimljiv uslov Manchester Unitedu.

Allegri se odavno spominje kao potencijalni menadžer Crvenih đavola sa Old Trafforda, ali rukovodstvo tima još uvijek vjeruje Oleu Gunnaru Solskjaeru.

Ipak, kako su rezultati sve lošiji, Solskjaer bi vrlo lako uskoro mogao postati bivši, a Allegri je glavni kandidat za preuzimanje klupe engleskog velikana.

Međutim, italijanski stručnjak je postavio jasan uslov. Posao želi odmah, odnosno već u narednih nekoliko sedmica ili od dogovora nema ništa.

Vidjet ćemo hoće li na kraju Italijan sjesti na menadžersku poziciju u Unitedu. Solskjaer je vezan ugovorom na tri godine i njegov odlazak bi značio i veliku odštetu koju bi klub morao isplatiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Daily Mail je jutros objavio da je velikan iz Manchestera zainteresovan i za angažovanje njemačkog stručnjaka Juliana Nagelsmanna.

Pregovori sa 32-godišnjim stručnjakom su već počeli, a on bi trebao biti rješenje na klupi, tek za nekoliko godina.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blokiran
Takav ce ti izraz lica i ostat kad ih preuzmes
5 2
Pala
Sta imas vjerovat ima niz od 10 poraza 3 remija i jedva 2 pobjede. Vjerovo sam i ja da cu otvorit firmu postat milijarder a evo i dalje zivim sa roditeljima.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi