Fatih Terim otkrio već dogovoreni posao Juventusa i Intera?

Trener Galatasarayja spletom okolnosti zna ko uskoro pojačava Inter

Fatih Terim otkrio već dogovoreni posao Juventusa i Intera?

Trener Galatasarayja Fatih Terim nikako nije neko od koga biste očekivali da zna "insajderske" tajne i transfer planove italijanskih velikana.

Ipak, upravo je popularni Imperator u jednom razgovoru sa Zanettijem, koji je procurio u javnost, otkrio ko pojačava Inter narednog ljeta.

Naime, fudbaler Juventusa Kwadwo Asamoah se već neko vrijeme povezuje sa mogućim transferom u Inter, a špekliše se da bi ovaj posao između dva italijanska velikana mogao biti zaključen već na ljeto.

Ipak, čini se da trener Galate zna nešto više od samih špekulacija o transferu Asamoaha, pa je upravo informaciju oko ovog fudbalera Stare dame iskoristio prilikom pregovora sa potpredsjednikom Intera Javierom Zanettijem.

Naime, fudbaler Intera Yuto Nagatomo trenutno boravi u Galati na posudbi, a terim očigledno želi da on nakon isteka posudbe postane "punopravni" član njegove ekipe.

"Imat ćete Asamoaha narednog ljeta, nama za Yuta pokažite isto razumijevanje koje ste imali u januaru", poručio je Terim Zanettiju prema navodima Fotosporta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da Terim već zna da Asamoah stiže na San Siro na Nagatomovu poziciju, te da je od Zanettija na izvjestan način zatražio da Nerazzurri dopuste Galati da otkupi ugovor japanskog fudbalera.

Inače, Nagatomo je na Turk Telekom Arenu stigao proteklog januara na posudbu do kraja sezone, ali nije poznato na koji je način je uređeno pitanje potencijalnog otkupa njegovog ugovora od strane Galatasarayja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti