Allegri: Šta je s Gonzalom? Nije ništa, dobar je

Juvenentus se vratio na pobjednički kolosijek

Allegri: Šta je s Gonzalom? Nije ništa, dobar je

Massimiliano Allegri je izrazio je veliko zadovoljstvo nakon što je Juventus savladao Sassuolo 3:1.

"Morate čestitatii momcima", rekao je nakon utakmice. "Bilo je samo nekoliko minuta kada nismo imali kontrolu. Ponekad pogrešno pročitaš igru, ali onda se vratiš i počneš raditi stvari onako kako treba."

“U odbrani nam je potrebno vrijeme da se posložimo, ali smo prošle sezone u ovome trenutku imali četiri primljena gola, ove sezone tri."

Allegri se takođe osvrnuo na nastup u Barceloni, naglasivši da još uvijek treba raditi na poboljšanju.

"Igrali smo dobro u Barceloni, ali samo jedno poluvrijeme", rekao je. 

“Kad smo popustili pod pritiskom izgubili smo našu organizaciju, to je mana koju smo pokazali i danas, na 2:0. Dali smo im previše šansi i to se ne smije dešavati."

Trener Bianconera je imao pohvalu za Paula Dybalu.

"Još uvek ima prostora za poboljšanje, ali ponekad je zaista nezaustavljiv. Formira se u izuzetnog igrača", rekao je Allegri dotakavši se i Gonzala Higuaina koji nikako da pronađe put do mreže.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Higuain je igrao dobro - igrao je za tim. Potrebno mu je vrijeme za oporavak kada se igra svaka tri dana. Imam neke odlične igrače naprijed i zamjene će biti od vitalnog značaja. Kada ste u velikom klubu, morate koristiti svoj kvalitet kako biste pomogli ekipi da pobjeđuje. Liga će biti veoma duga."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti