Allegri: Tokom dana ću vidjeti može li Pjanić igrati

Nastup bh. veznjaka pod upitnikom

Allegri: Tokom dana ću vidjeti može li Pjanić igrati

Fudbaleri Juvenutsa sutra navečer kreću ka odbrani titule u Seriji A.

Protivnik će im biti Fiorentina, a trener Stare dame Massimiliano Allegri suočio se sa nekoliko problema zbog povreda svojih fudbalera.

Nastup u sutrašnjoj utakmici je upitan prije svega za dvojicu novajlija, Miralema Pjanića i  Gonzala Higuaina. Allegri poručuje da još uvijek ne zna da li će oni biti spremni, te da je za sada odabrao samo sedam fudbalera za prvu pstavu.

"Već sam odabrao sedam igrača. Khedira je spreman zaigrati sutra, a u ekipi za utakmicu će biti i Simone Zaza. Pjanić? Tokom dana i sutra ujutro ću vidjeti da li može zaigrati sutra. Svi koji su se priključili ekipi početkom augusta imaju manje pripreme u nogama i to je normalno. Higuain je u dobrom stanju i iz dana u dan sve više napreduje", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sutrašnji meč između Juventusa i Fiorentine počinje od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi