Allegri u problemu, povrijedio se Sandro
FOTO: EPA

Potvrdio italijanski klub

Allegri u problemu, povrijedio se Sandro

Juventus je na svojoj službenoj stranici saopštio da će Alex Sandro morati vjerovatno odsustvovati sa terena. 

Naime, ovaj brazilski internacionalac (25) je bio primoran napustiti jučerašnji trening zbog problema sa mišićima, a više informacija o samoj povredi bit će poznato danas kada Sandro prođe detaljne preglede. 

Aktuelni šampion Italije ove sezone ima velikih problema sa povredama, a osim Sandra van stroja su već duže vrijeme Mandžukić, Chiellini i Asamoah. Problema sa povredom također ima i Bonucci. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stara dama trenutno u italijanskoj Seriji A zauzima lidersku poziciju sa jednim bodom više u odnosu na prateći Napoli. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi