Allegri u velikim problemima pred Tottenham

Duga lista povrijeđenih igrača

Allegri u velikim problemima pred Tottenham

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sutra na domaćem terenu igraju protiv Tottenhama prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Massimiliano Allegri ima veliki problema sa povrijeđenim fudbalerima, a iako je počeo trenirati s ekipom u konkurenciji za ovu utakmicu neće biti ni Paulo Dybala. Argentinac je van terena već neko vrijeme zbog problema s povredom.

Pored njega na listi igrača koji će propustiti sutrašnju utakmicu su Juan Cuadrado, Andrea Barzagli, Blaise Matuidi i Benedikt Howedes. Također, Allegri nije na spisak uvrstio Stephana Lichsteinera iako je prijavljen za Ligu prvaka u nokaut fazi.

Spisak Juventusa: Buffon, Pinsoglio, Szczesny, De Sciglio, Chiellini, Benatia, Alex Sandro, Rugani, Pjanić, Khedira, Marchisio, Asamoah, Sturaro, Bentancur, Muratore, Higuain, Douglas Costa, Mandžukić, Bernardeschi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi