Press pred Juventus, a Kane govorio o Francescu Tottiju

Divio se legendi Rome

Press pred Juventus, a Kane govorio o Francescu Tottiju

E. Čaušević

Nakon skoro dva mjeseca pauze Liga prvaka se konačno vraća, a već sutra moći ćemo uživati u duelu Juventusa i Tottenhama u okviru osmine finala ovog takmičenja.

Pred sutrašnju utakmicu održana je press konferencija Tottenhama na kojoj je bio i Harry Kane. Odlični napadač Pijetlova nalazi se u sjajnoj formi i jasno je da će upravo od njega prijetiti najveća opasnost za gol Stare dame.

"Ovo je velika utakmica za nas, ali smo opušteni i spremni da pokažemo koliko možemo. Od nas se nije mnogo očekivalo u grupnojo fazi s Real Madridom i Dortmundom, a mi smo pokazalio da svi griješe. Nadam se dobrom rezultatu sutra i da nakon toga završimo posao na Wembleyju", rekao je Kane.

Pred sami kraj press konferecije Kane je dobio iznenađujuće pitanje od italijanskih novinara o tome da li je istina da je Francesco Totti bio jedan od njegovih idola. Iako su očekivali da će engleski napadač "preskočiti" ovo pitanje on to nije uradio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Totti je bio fantastičan igrač koji je proveo vijelu karijeru u jednom klubu i to je nevjerovatno dostignuće. Vjerovatno je ostvario sve što je želio u tom klubu. Istina je da sam ga dosta pratio dok sam odrastao. Imao je nevjerovatnu karijeru i nadam se da ću jednog dana i ja to moći reći za sebe", dodao je napadač Tottenhama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi