Allegri upozorava: Još nismo ništa uradili
Foto: EPA

Juventus u borbi za tri trofeja

Allegri upozorava: Još nismo ništa uradili

Massimiliano Allegri upozorava da Juventus još nije ništa uradio, te da je uredu biti sretan, ali i da treba ostati čvrsto na zemlji.

Italijanska ekipa je slavila ubjedljjivu pobjedu protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka rezultatom 3:0, a revanš će se odigrati na Nou Campu 19. aprila.

"Na pola smo puta, još je 45 dana ostalo do kraja sezone. U ovom trenutku nismo još osigurali Scudetto, Kup Italije ili polufinale Lige prvaka. Sinoćnja utakmica nam mora dati više samopouzdanja i svijesti šta ova ekipa može postići", rekao je u komentaru na veliku pobjedu Allegri.

"Uredu je biti sretan zbog ovoga što smo uradili, ali trebamo ostati na zemlji, jer, u biti, još ništa nismo postigli." 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Barcelona je dala šest golova PSG-u, tako da znamo da će to biti komplikovan susret. Kao što sam rekao i juče, moramo iskoristi što više naših prednosti, ali i Barceloninih slabosti", zaključio je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi