Allegri za Ronalda ima novogodišnji "poklon" koji mu se sigurno neće svidjeti

Neće početi meč

Allegri za Ronalda ima novogodišnji "poklon" koji mu se sigurno neće svidjeti

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sutra igraju u gostima protiv Atalante utakmicu u okviru 18. kola italijanske Serije A.

Stara dama je u velikoj seriji jer ima čak deset uzastopnih pobjeda u Seriji A i sigurno je da izabranici Massimiliana Allegrija sutra žele nastaviti ovaj niz. Trener Juventusa je ipak najavio da će na teren poslati nešto drugačiji sastav, odnosno da će odmoriti neke od svojih najboljih igrača.

Allegri je potvrdio da Cristiano Ronaldo sutra neće zaigrati od prve minute protiv Atalante, te da će meč početi s klupe. Pored njega će odmoriti sigurno još nekoliko fudbalera, ali nije htio govoriti o kojim igračima se radi.

"Ronaldo će sutra biti na klupi za rezerve sa mnom. To je prvi put da ćemo zajedno gledati utakmice. Kako sam mu gledao statistiku on se mora čuvati za mart jer tada pravi razliku u Ligi prvaka. Mi božićne poklone dijelimo na kraju sezone i još uvijek ima vremena za darivanje. Vidjet ćemo šta ćemo svi zaslužiti na kraju", rekao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rinaka
Letis ti pasa sa klupe ubrzo..
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi