Mandžukić: Ronaldo i ja smo odmah 'kliknuli'

Igra sezonu iz snova

Mandžukić: Ronaldo i ja smo odmah 'kliknuli'

Hrvatski napadač Mario Mandžukić igra fantastično u dosadašnjem dijelu sezone u kojoj je sa Juventusom bilježio sve same uspjehe.

Mandžukić je na 19 utakmica postigao devet golova i upisao tri asistencije, a na terenu posebno dobro sarađuje sa Cristianom Ronaldom za kojeg kaže da je odmah znao da će se dobro slagati.

"Kad je Ronaldo tek potpisao za Juventus, znao sam da ćemo se odlično slagati. Odmah smo 'kliknuli'. Igrali smo dosta utakmica jedan protiv drugoga i poštujemo se međusobno, a sada mi je zaista drago da smo saigrači. On je veliki igrač, veliki radnik i nije mi bio nikakav problem prilagoditi se na njega u ekipi", rekao je Mandžukić za RTL, koji je potom i govorio o svojim igrama ove sezone:

"Mislim da se ne radi samo o ovoj sezoni, i sezone prije ove sam igrao dobro, a na svoje godine uopšte ne gledam, osjećam se fenomenalno i fizički i mentalno. Pun sam energije, željan igre i veselim se svakom izlasku na teren. Mogu reći da se već dugo nisam ovako dobro osjećao, možda i bolje od razdoblja kad sam bio u Bayernu".

Mandžukić se nakon Svjetskog prventsva oprostio od hrvatske reprezentacije. Navijači ga zovu nazad, ali njegova odluka se neće promijeniti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ja sam sretan čovjek što se tiče reprezentacije i tako će i ostati. Još me uvijek drži to veselje nakon Rusije, mislim da će me držati do kraja života. Svaki dan se ujutro budim i ne prođe dan da se ne sjetim tog Svjetskog prvenstva, tih slika, utakmica i euforije. S veseljem pratim sve utakmice Hrvatske, navijam i za ničim ne žalim".

"Oproštaj nije bila laka odluka, ali koju god sam odluku donio u svojoj karijeri, bila je ispravna. Ponavljam, sretan sam što se tiče reprezentacije, san mi je bio nešto veliko ostvariti i u tome sam uspio. Sad je vrijeme za neke druge dečke i to je sve što mogu reći".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Jeste bas ste kliknuli, ti panj zabijas konacnoe golove u svojoj mizernoj karijeri, a Ronaldo Goat propada, postao je asistent jednom pisljivom antitalentu madnzukicu koji jedino zna dati gol glavom! Tako ste kliknuli da ja ne gledam svoj omiljeni klub jos od tekme sa đenovom steta sto se provlacite sto niste gubili pa da alegri retard dobije oktaz i ti njegov mezimac konacno odes na klupu steta, al do ljeta!!! Do krasnog ljeta!!! Takva odurna igra, negledljiva nije bila jos od jednog vwlikog fudbalakg "maga" kapela (idiota jebenog)!!!
8 38
josejose
Mandžo klasa velika, izmislio fudbal za lukakua !!
20 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi