Allegri: Završio sam s Italijom, odlazim u inostranstvo

Uskoro želi da se bavi selektorskim poslom

Allegri: Završio sam s Italijom, odlazim u inostranstvo

Endin Čaušević

Trener Juventusa, Massimiliano Allegri, otkrio je za engleske medije da uskoro planira napustiti klupski fudbal i više se posvetiti selektorskom poslu.

Već neko vrijeme špekuliše se o tome da će Allegri uskoro napustiti klupu Juventusa i da će svoju karijeru nastaviti u inostranstvu.

U izjavi za engleske medije italijanski stručnjak je potvrdio ove špekulacije i otkrio da će se uskoro posvetiti samo selektorskom poslu.

"Sigurno da ću otići u inostranstvu jer sam završio što se tiče Italije. Još možda pet ili šest godina ću biti u klupskom fudbalu, a onda imam namjeru da se posvetim selektorskom poslu. To je sada plan, pa ćemo vidjeti šta će na kraju biti", rekao je Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi