Allegri želi ostati, ali sad Juve ima uslov?

Žele mu ponuditi kraći ugovor

Allegri želi ostati, ali sad Juve ima uslov?

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Massimiliano Allegri će prema svemu sudeći ostati na klupi Juventusa i naredne sezone.

Mediji na Apeninim već nekoliko mjeseci špekulišu da će Allegri na kraju ove sezone napustiti kormilo Stare dame, te da će karijeru nastaviti u Arsenalu ili Barceloni. Italijanski stručnjak s Juventusom ima ugovor do kraja naredne sezone i čini se da će ostati u Torinu.

La Gazzetta dello Sport je jutros prenijela da je Allegri razgovarao sa čelnicima Juventusa, te da im je poručio da želi ostati. Navodno, ovaj stručnjak bi uskoro trebao potpisati i novi ugovor koji će važiti do ljeta 2021. godine.

S druge strane, italijanski mediji navode da su čelnici Stare dame spremni da ponude novi ugovor Allegriju, ali do ljeta 2019. godine, jer ne žele da se vezaju za njega na neki duži period. Ipak, mnogo stvari će biti jasnije na kraju ove sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi