Allegri zna ko je favorit za osvajanje Lige prvaka - a to nije Juventus

Jeste li saglasni sa trenerom Juventusa?

Allegri zna ko je favorit za osvajanje Lige prvaka - a to nije Juventus

Trener Juventusa Max Allegri ima svog favorita za osvajanje Lige šampiona ove sezone.

U četvrtfinale Lige prvaka do sada su se plasirale samo najveće ekipe i najpoznatija imena - Liverpool, Manchester City, Real Madrid i Juventus, a danas i sutra se traže preostala četiri putnika u dalju fazu takmičenja.

Trener Allegri smatra da je Real Madrid prvi favorit za osvajanje trofeja.

"Mislim da je Real Madrid favorit za osvajanje trofeja. Oni su skoncentrisani samo na utakmice Lige prvaka i ne postoji nijedna druga ekipa koja se nosi tako dobro sa ovim utakmicama kao što se nose oni. Ipak, jedini tim koji bih želio izbjeći je Barcelona. Svake godine je Barcelona, Barcelona, Barcelona. Dosta više!", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, žrijeb četvrtfinalnih parova Lige prvaka bit će održan u petak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi