Allegriju pao mrak na oči, duža pauza za Douglasa Costu

Povrijedio se u Valenciji

Allegriju pao mrak na oči, duža pauza za Douglasa Costu

Edmir Škorić

Brazilski reprezentativac Douglas Costa povrijedio je zglob u Valenciji, pa ga čeka duža pauza.

Costa je u prvenstvu prošlog vikenda pljunuo igrača Sassuola i dobio je četiri meča suspenzije, a samo nekoliko dana kasnije zadobio je povredu u duelu protiv Valencije u Ligi prvaka.

Očekuje se da zbog povrede zgloba Brazilac pauzira oko mjesec dana, što su novi problemi za Allegrija, koji će barem jednu utakmicu u Ligi prvaka odraditi bez Cristiana Ronalda, koji je na spomenutom duelu na Mestalli dobio direktan crveni karton.

Ipak, utjeha treneru Stare dame može da bude činjenica da ima izuzetno širok roster i dosta kvalitetnih igrača, pa će malo teže da podnese gubitak Coste u narednim sedmicama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti