"Ronaldo dominira na ovom svijetu, ali Messi nije sa ove planete"
(Foto: EPA)

Boateng dao svoje mišljenje o najboljem fudbaleru

"Ronaldo dominira na ovom svijetu, ali Messi nije sa ove planete"

M. Šljivak

Komentari o tome ko je bolji fudbaler, Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi, svakodnevni su u svijetu fudbala.

O tome je svoje mišljenje dao i iskusni veznjak Sassuola, 31-godišnji Kevin-Prince Boateng, koji je u karijeri imao šansu da igra protiv obojice.

Boateng je biranim riječima govorio o obojici fudbalera, ali istakao je da je Messi ipak neka druga dimenzija, iako je Ronaldo taj koji treba da bude uzor djeci.

"Ronaldo bi za sve mlade igrače svijeta trebao imati status najboljeg. On je primjer kojeg treba pratiti jer trenira žestoko. Radi kao luđak, ima tu veliku strast i želi u svemu da bude najbolji. Zato je pravi uzor za svakog mladog fudbalera"; rekao je Boateng, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ronaldo sve to čini na ovom svijetu, ali samo na ovom svijeti. Ipak, izvan ovog svijeta je najbolji Messi. On radi stvari koje niko ne može. Nije sa ovog svijeta. Ronaldo dominira na ovom svijetu, ali Messi je iznad bilo čega", istakao je Kevin-Prince Boateng.

Svakako velike riječi ovog fudbalera koje su ponovo izazvale veliku polemiku na društvenim mrežama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
MESI MESI I OPET MESI
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi