Ronaldo je kroz plač ponavljao samo jednu rečenicu!
(Foto: EPA)

Otkriveno šta je govorio sudiji

Ronaldo je kroz plač ponavljao samo jednu rečenicu!

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je u prvoj utakmici Lige prvaka u dresu Juventusa dobio crveni karton.

Njemački sudija Felix Brych isključio je Portugalca tokom prvog poluvremena duela protiv Valencije, a CR je nakon toga žestoko reagovao, te je u suzama napustio teren.

Otkriveno je i šta je Ronaldo govorio sudiji u trenucima dok je "ronio suze". Ponavljao je samo: Nisam ništa uradio! Nisam ništa uradio!

Ronaldo će kaznu saznati narednog četvrtka kada će Disciplinska komisija UEFA razmatrati ovaj slučaj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U najgorem slučaju CR će propustiti tri meča, ali to je teško očekivati, jer je crveni karton bio zaista smiješan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Who am i
Podpuno je zasluzeno dobio crveni karton a i disciplinska komisija bi ga trebala kazniti maksimalnom kaznom da ga malo prizemlji previsoko leti, sta on misli ko je on sve sto je do sada i sada postigao nije sam zasluzan zasluzni su njegovi suigraci vecinskim dijelom to cesto zaboravi aa nebi trebo samo iz tog razloga maksimalna kazna
14 35
Novak Profilćić
plaćeš pićko, plaćeš ...
6 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi