Alli pravi prvi potez koji vodi ostvarivanju transfera
Foto: Dele Alli (EPA)

Saradnja sa novim agentom

Alli pravi prvi potez koji vodi ostvarivanju transfera

Engleski fudbaler Dele Alli napravio jedan od prvih poteza koji ukazuju na to da želi promijeniti klub.

Kao što se ranije i govorilo, Alli ima želju da promijeni agenta, a čini se kako je veoma blizu da to i učini. Naime, kako prenosi Daily Mail, porodica ovog veznog fudbalera našla se sa portugalskim agentom Jorgeom Mendesom s kojim žele ostvariti saradnju. 

Podsjetimo, ovaj portugalski agent ima jake veze u Real Madridu, a smatra se da ga je Alli upravo zbog toga angažovao. Dobro je poznato da Mendes već zastupa brojne evropske fudbalske zvijezde, a najpoznatija je svakako Cristiano Ronaldo.

Podsjetimo, osim sa Real Madridom, Alli se povezivao sa Barcelonom i PSG-om. Vezista Tottenhama ove sezone je odigrao ukupno 13 mečeva u svim takmičenjima i postigao je sedam golova uz jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi