Najveći klub u zemlji se bruka, a prva zvijezda uživa: Jedna mu pruža uslugu, drugu kiti novcem...

Veliki sandal

Najveći klub u zemlji se bruka, a prva zvijezda uživa: Jedna mu pruža uslugu, drugu kiti novcem...

A. Čaušević

Navijačima ništa teže ne pada nakon što poslije neuspjeha na terenu svoje ljubimce vide kako se ludo provode u moru alkohola te u društvu brojnih djevojaka. Upravo se to desilo četvorici igrača koji su nestali nakon velikog skandala.

Skandal u peruanskom fudbalu gdje je pola ekipe najvećeg tamošnjeg kluba Alianza Lime završilo u centru skandala nakon što su na društvenim mrežama objavljeni neki video snimci.

Naime, nekoliko fudbalera Alianza Lime snimljeno je u noćnom klubu u nakon što su nekoliko sati ranije odigrali neriješno te su pali na treće mjesto na tabeli.

Alianza Lima nije uspjela ostvariti trijumfa u susretu u kojem su bili apsolutni domaćini kolo prije kraja. Očekivali su ih njihovi navijači sigurnu pobjedu u domaćem susretu protiv ekipe ADT-a, ali na kraju je rezultat je bio više nego razočaravajućih 0:0 čim se izgubili prvo mjesto.

Oglasi

Titula je dovedena u pitanje, ali to nije spriječilo nekoliko fudbalera da ipak odluče otići slaviti, našli su se na udaru kritika jer su navijači na neki način oslobodili svoj bijes.

Neki igrači Alianze su, naime, učestvovali u privatnoj zabavi, a prisutni su ih snimali mobitelima. Sve je završilo na internetu sa snimkama koje pokazuju što se događalo nekoliko sati nakon završetka utakmice.

Divlji ples, prekomjerne količine alkohola i piktante scene. Sve to u trenutku kada Alianzi ne ide u ligi te je na korak od gubitka titule.

Među prisutnim igračima našli su se Pablo Sabbag, Andres Andrade, Bryan Reyna i Carlos Zambrano, s tim da su posljednja dvojica posebno divljala u neobuzdanoj večeri, u kojoj se slavio rođendan jedne od djevojaka.

Situacija koja je donijela mnogo kritika i uvreda na račun onih koji su direktno uključeni, a posebno Zambrana koji je izveo ples dok se još uvijek oporavljao od povrede zbog koje je propustio nekoliko utakmica.

Od brojnih videa najviše pažnje je privukao Zambranov koji se potpuno upostio sa jednom striptizeom. Bilo je dosta plesa, žena, alkohola, cigareta...

Nakon što su snimci dospjeli u javnost sasvim očekivano fudbaleri Allianze su se odučili povući i sakriti od očiju javnosti. Jedini način da se iskupe je osvajanje titule prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti