Fotke ugledale svjetlost dana: Sitni sati, noćni klub, reprezentativci, lake žene i alkohola mora...

Nezapamćen skandal

Fotke ugledale svjetlost dana: Sitni sati, noćni klub, reprezentativci, lake žene i alkohola mora...

Admin Čaušević

Javna je tajna da dolazak na reprezentativnu pauzu ponekad igrači osim da posjete bližu rodbinu iskoristi i da se zabave, posebno se to odnosi na selekcije gdje nedostaje autoriteta i discipline. Međutim, izuzetak nisu ni one najpoznatiji nacionalni timovi svijeta. 

Nakon što su godinama bile sakrivene svjetlost dana su ugledale fotografije nezapamćenog skandala sa pijanim reprezentativcima, brojnim lakim ženama oko njih. 

Za razliku od Olimpijskih igara na Svejtskom prvenstvu nema "sela" na kojem se okupljaju svi sportisti, pa su fudbaleri obično primorani da sami traže zabavu.

Nakon decenije šutnje u javnosti su se pojavile fotografije sa zabave reprezentativaca Nizozemske na Mundijalu 2014. godine u Brazilu.

Huntelaar je prednjačio

Lale su igrale odličan turnir i samo poraz na penale ih je spriječio od drugog uzastopnog finala pošto su 2010. godine u Južnoafričkoj republici poslije produžetaka izgubili na penale. 

U Brazilu je sa klupe Nizozomce vodio Louis van Gaal, trener poznat po strogoći, ali ispostavilo se da je i u jednom trenutku i on izgubio kontrolu.

Oglasi

Objavljene su fotograije na kojim se mogu vidjeti neki od tadašnjih reprezentativaca Nizozemske kako uživaju u ludom provodu.

Kuyt kao magnet za žene

Klaas-Jan Huntelaar je bio taj koji je prednjačio i bio je vidno pijan, dok su žene opklolile i Dirka Kuyta koji nije toliko atraktivan koliko je poznat.

Na zabavi se moogao viddjeti i Jasper Cillessen, Joride Clasie, Luuk De Joong kao i još neki članovi reprezentacije.

Dok na zabavi nije bilo lidera svlačioncie u to vrijeme kao što su Nigel de Jong, Wesley Sneijder, Robin Van Persie i Arjen Robben.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Brazilke su navodno pokušale iskoristiti Nizozemce

Nagađalo se da su brazilske lake žene pokušale dodvoriti Nizozemcima, odvesti ih u krevete te eventualno zatrudniti kako bi mogle dobiti EU pasoš i došle živjeti u Evropu.

Cijeli skandal u nizozemskoj javnosti je prvobitno zataškan i nije se previše dramilo oko svega pošto su se Lale kući iz Brazile vratile sa bronzanom medaljom.

Top Komentari

Mowzilla
Eh, sad neka Velid objavi svoje slike koje mu je Sinan poslao sa teferica u brazilu :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti