11

Komentari (11)

posto_tad_nisu_postojali
i već mu našli sliku sa nekim lešinarom i zapaljenim šalom sarajeva
delta
Realno givoreci za nasu ligu nije los igrac,a bgm daleko je on od pravog pojacanja za prevagu.....
E.Car
Mali Kulasin je za njega Pele, hebo mu ja svu žensku familiju zbog onog na Grbavici ali mora se priznati kvalitet i nepoštovanje. Ziljkic je bolji čovjek a volio bih da se Borac raspadne jer su rak rana ove lige.
Krivaja Zavidovići
On je samo prelazno rješenje do ljeta. Postoje naznake da će propasti pregovori Leaa i Milana pa će Sarajevo izaći sa ponudom. Takođe, Barsa će sigurno prodati jedno krilo i Čelzi pa Sarajevo čeka...
Hz rajvosa
Naprijed Sarajevo!!!
FahroKonjHodzic
@pjanke.sa dobili ste drvo za potpalu a mismo potpisali osmana djikica na golu i nezaboravi velez vam ga je utefterijo u finalu kupa
nakopitam
I bez obe noge, ovaj je bolji od suljica. Ali sta VRIJEDI KAd je trener cickovo ulje a SD jos uvjek celava protuha iz kaknja. Na ljeto ce i ovaj morati ici uz otpremninu od koje ce najvecu korist imati hadzic.
ned.hz
Hairli ti bilo Almedine, baš pravo pojačanje
StarMo1905
Drama , sad mozda budete i cetvrti
green_dragon
Starigrad01
Mašala Da ti bude Hairli u Velikom Bordo dresu.Da doživiš mnogo pobjeda i slavlja zajedno sa svima nama aBd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti