Poziv među Zmajeve stigao i u Platonovu!

Fudbaler Borca na spisku

Poziv među Zmajeve stigao i u Platonovu!

A. Čaušević

Dušan Bajević će u narednim danima objaviti spisak reprezentativaca za novembarski prozor kada Zmajeve očekuju tri susreta.

Kako sada stvari stoje u bh. reprezentaciji će biti nekoliko novajlija uglavnom iz Premijer lige BiH. Kako SportSport.ba saznaje na spisku će biti mjesta i za Almedina Ziljkića.

Fudbaler Borca igra odlično ove sezone. Do sada u prvenstvu ima učinak od četiri gola i pet asistencija pa je Bajević odlučio da pošalje poziv u Platonovu.

Ovaj 24-godišnji krilni fudbaler je rođen u Srbiji, ali kako stvari stoje uspjet će riješiti papirologiju te će moći nastupati za reprezentaciju BiH.

Almedin Ziljkić
Almedin Ziljkić FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: MF

Statistika

13 nastupa
11 kao starter
2 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
3 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jučer se i Velež pohvalio pozivom upućenom Samiru Zeljkoviću, a kako stvari stoje na spisku će se naći već standardni Branimir Cipetić (Široki Brijeg) te dvojica najboljih igrača Sarajeva, Benjamin Tatar i Amar Rahmanović.

Bosna i Hercegovina će 12. novembra na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati Iran, a zatim slijede dueli Lige Nacija protiv Nizozemske i Italije, 15., odnosno 18. novembra.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Zeljkovic hajde i nekako,ali ovaj Ziljkic...da nije zalosno bilo bi smijesno
2 7
Harcos
Bravo Ziljka! Zaslužio si momčino. Borac pravi. Aj
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije